>disclaimer

DISCLAIMER

Door het bezoek aan deze website verklaart u kennis genomen te hebben van de inhoud van deze disclaimer, de copyright voorwaarden en hetgeen vermeld onder “links naar andere websites” en hiermee akkoord te gaan. De informatie op deze website is van algemene informatieve aard en is niet bedoeld en dient niet te worden beschouwd als juridisch advies van welke aard ook. Er kunnen geen rechten aan de teksten en de inhoud van deze website worden ontleend. Hoewel de website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, staat Wagenaar Advocaten niet in voor de juistheid en volledigheid van teksten op en inhoud van deze website. Gebruik van deze website en de informatie daarop is voor eigen risico.

Voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van deze website kan niet worden ingestaan . Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Wagenaar Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site, die niet zonder schriftelijke toestemming op welke wijze dan ook worden verspreid, bewerkt, verveelvoudigd of overgedragen mag worden. Evenmin kan Wagenaar Advocaten aansprakelijk gesteld worden voor elke schade welke voortvloeit uit het bezoek aan, en de informatie welke verkregen op zogenaamde links geplaatst op deze website.

Waarom Wagenaar advocaten

  • Veel ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Gratis kennismaking
Neem nu contact op
Uw advocaat in: Huizen, Bussum, Eemnes, Naarden, Blaricum, Laren, Hilversum, Almere, Soest, Baarn, Weesp, Muiden, Groningen en omstreken.