>>Conflictbemiddeling

Conflictbemiddeling

Los samen met een bemiddelaar uw conflict op

Bij een conflict of geschil is een bemiddelaar soms noodzakelijk om tot een oplossing voor beide partijen te komen. Bij conflictbemiddeling krijgt u ondersteuning bij verstoorde communicatie. De bemiddelaar brengt de communicatie op een goede manier op gang, begeleidt u hierin en bewaakt het gehele proces. De conflictbemiddelaar is een onafhankelijk persoon en zal daarom kijken naar een constructieve oplossing voor beide partijen, dit komt neer op een oplossing waar beide partijen iets aan zullen hebben.

Belangen behartiging van beide partijen

Een conflict is een vervelend iets wat u zo snel, effectief en goedkoop mogelijk op wenst te lossen. Vaak zullen beide partijen zich realiseren dat de oplossing van een conflict niet een uitkomst zal zijn waar beide partijen 100% tevreden mee zullen zijn. Om zo dicht mogelijk bij deze 100% uit te komen kunt u kiezen voor conflictbemiddeling. Op deze manier bent u er van verzekerd dat de belangen van beide partijen zo veel mogelijk behartigt zullen worden. Wilt u graag weten of conflictbemiddeling uitkomst voor u biedt? Maak dan een afspraak bij advocatenkantoor Wagenaar voor een gratis kennismakingsgesprek. U ontvangt tijdens dit gesprek gratis informatie en advies over uw conflict en conflictbemiddeling.

Kan Wagenaaradvocaten iets voor u betekenen?  

Wagenaaradvocaten is gespecialiseerd in conflictbemiddeling. Bij onze specialist mr. Ivonne Wagenaar kunt u terecht voor advies. Samen wordt het conflict in kaart gebracht en gekeken naar een constructieve oplossing voor beide partijen. Hierbij krijgt u bemiddeling bij het op gang brengen van het gesprek, begeleiding- en bewaking tijdens het proces. In Ivonne Wagenaar vindt u een onafhankelijke bemiddelaar die van beide partijen de belangen in acht neemt. Hierdoor wordt er, samen, gezocht naar een zakelijke en professionele oplossing voor uw conflict.

Op zoek naar professionele conflictbemiddeling? Neem contact op met Wagenaaradvocaten en ontvang advies.

Gratis kennismakingsgesprek Wij staan voor u klaar

Maak een afspraak

Waarom Wagenaar advocaten

  • Veel ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Gratis kennismaking
Neem nu contact op
Uw advocaat in: Huizen, Bussum, Eemnes, Naarden, Blaricum, Laren, Hilversum, Almere, Soest, Baarn, Weesp, Muiden, Groningen en omstreken.