>>Tarieven

Tarieven

Het kennismakingsgesprek is gratis.

Advocatenkantoor Wagenaar is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Wij hanteren variabele tarieven afhankelijk van aard van de zaak*.

Gefinancierde rechtsbijstand

De kosten van de juridische bijstand worden, indien u daarvoor in aanmerking komt, grotendeels vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand. Wij bespreken met u de mogelijkheden om een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand te krijgen. Belangrijk is daarbij uw inkomen(s), vermogen en lopende verplichtingen.

Als er geen toevoeging door de Raad voor Rechtsbijstand verstrekt wordt zal ofwel ons standaard uurtarief ofwel een overeengekomen vaste prijs voor de zaak gelden.

* De prijs is excl. BTW en 6% kantoorkosten. Voor sommige procedures zijn wij bereid een vaste prijs af te spreken. Omdat daarvoor de omvang van de zaak vastgesteld moet worden kunnen wij pas na een eerste inhoudelijke bespreking met u daarvoor een afspraak maken. Een vaste prijs heeft voor u het voordeel dat u weet waar u aan toe bent.

 

Waarom Wagenaar advocaten

  • Veel ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Gratis kennismaking
Neem nu contact op
Uw advocaat in: Huizen, Bussum, Eemnes, Naarden, Blaricum, Laren, Hilversum, Almere, Soest, Baarn, Weesp, Muiden, Groningen en omstreken.